John Andreas – Gentlemen´s Coach

”Vässa ditt ledarskap, SKAPA din framtid – med kraft och elegans med Gentlemen’s Coach!”

Gentlemens Coach

Skicka kostnadsfri förfrågan till John Andreas

Bakgrund:

John Andreas, en passionerad Mental Coach, Goalsetting Coach, Livssyfte Coach, Föreläsare, Peppare, Yoga/Meditationslärare och Poddare (Lev Ditt Drömliv)

Under de senaste åren har John Andreas coachat och utbildat ledare och medarbetare över hela världen och hans föreläsningar om självledarskap, personlig utveckling och förändring gör alltid ett starkt intryck på åhörarna.

Föreläser om:

Ledarskap
Självledarskap
Förändringsarbete
Försäljning
Förhandlingsteknik
Säljträning
Motivation, inspiration
Balansen i livet
Mål och målsättningar

 

Boka John Andreas föreläsning

Ni kommer att utforska olika tekniker för självutveckling, mindfulness, meditation, andningsövningar och mycket mer.

John kommer också att belysa vikten av att ta hand om sin kropp genom träning, kost och självvård.

Men det här äventyret handlar om dig, om oss. Tillsammans med John kommer du att utforska dina drömmar, dina mål och din potential. John kommer att uppmuntra dig att kliva utanför din komfortzon, att övervinna rädsla och tvivel, och att skapa det liv du verkligen önskar.

På denna resa kommer vi också att möta utmaningar och motgångar. Det kommer att finnas hinder och prövningar längs vägen. Men du kommer att lära dig att se dem som möjligheter till tillväxt och lärande.

Det här är ingen vanlig resa. Det är en resa av självupptäckt, personlig utveckling och autentiskt ledarskap. Det är en resa som kommer att förändra dig på djupet och hjälpa dig att nå din fulla potential. Det är en resa som är fylld av äventyr, spänning och möjligheter att skapa meningsfulla förändringar i ditt liv och i världen omkring dig.

Så, är du redo att hänga med mig på detta extraordinära äventyr?

Tillsammans kan vi skapa en berättelse som kommer att vara fängslande, inspirerande och som kommer att påverka oss för alltid.

Låt oss börja denna resa mot att leva våra drömliv och göra världen till en bättre plats!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2